PSD “Poštar” Vas poziva na:

 

Rajac i Suvobor

Polazak: Subota, 14. 03. 2020. godine, u 07:00 časova iz Novog Sada, MINIBUS kreće sa parkinga kod stare lokomotive ispred železničke stanice. Trasa putovanja u odlasku je: Novi Sad, Beograd, Ljig, Rajac – planinarski dom PSK „Pobeda“ iz Beograda, „Čika Duško Jovanović“ (648 mnv). U planinarski dom planiramo da stignemo oko 11:00 časova. Smeštaj u sobe prema  rasporedu koji će vođa puta napraviti u dogovoru sa učesnicima.

Program: Popodne planiramo da provedemo u laganom pešačenju ka planinarskoj kući „Dobra voda“ do vrhovima Suvobora i povratak u Dom. Učesnici sa slabijom kondicijom pešačiće do vrha Rajca (848 mnv) i u okolini Doma.
Po povratku sa pešačenja odlazak na večeru, druženje i noćenje.

Program: nedelja, 15. 03. 2020. godine, ustajanje u 07:00 časova i doručak u restoranu Doma. Posle doručka planirano je pešačenje u okolini Doma do „Šumarske kuće“ objekta Vojske Srbije ili do Vodopada u dogovoru sa vodičem i vođom puta, a kako nam vremenski uslovi budu diktirali. Po povratku sa pešačenja planiran je ručak i priprema za polazak sa Rajca ka Novom Sadu.

Povratak: Polazak autobusa planiran je posle posle ručka oko 15:00 časova. Dolazak u Novi Sad u večernjim časovima.
Hrana: U restoranu planinarskog doma obezbeđen je pun pansion.
Oprema: Zimsko-prolećna, slojevita, prilagođena vremenskim uslovima. Preporučujemo duboke planinarske cipele i zaštitu od kiše.
Troškovi: 3600,00 dinara, za prevoz, polupansion u planinarskom domu usluge vodiča i troškovi organizacije.

Prijave: Informacije na telefone: 021/29-32-639, 063/546-535, Stojanka Vukov.

Uplata akontacije od 2000,00 dinara prilikom prijave kod Stojanke Vukov, u prostorijama Društva ili na sastanku članova svakog utorka u 19 časova u Novom Sadu. Akontacija se ne vraća, naći zamenu u slučaju odustajanja.

Vođa puta: Stojanka Vukov

Vodič: Dr Milan Breberina, počasni član PSD „Poštar“ Novi Sad.

Napomena: Svaki učesnik nastupa na sopstvenu odgovornost. Obavezna planinarska kartica sa plaćenom članarinom za 2020. godinu.

Upravni odbor PSD „Poštar“ Novi Sad
Zdenka Kasper, predsednik